8. Közép- és Kelet-Európai Újságírószeminárium Lipcsében

Forrás: Zentrum

2008. szeptember 14-25. között a közép- és kelet-európai országok fiatal újságírói megismerkedhetnek a rádiós, televíziós és online újságírás struktúráival és munkamódszereivel egy kettős médiarendszerben. A szeminárium során bemutatásra kerülnek a németországi médiumok, különös tekintettel az ország középső területeire. A szakmai továbbképzés mellett a rendezvény törekszik arra is, hogy a résztvevők megismertessék egymással országaik kultúráját.

A kurzust a Sächsische Stiftung für Medienausbildung (Szászországi Alapítvány a Médiatudomány Oktatásáért, SSM) rendezi, melyet a Mitteldeutscher Rundfunk (Középnémet Rádió és Televízió, MDR) és a Sächsische Landesanstalt für privaten Rundfunk und neue Medien (Szászországi Magánrádiók, -Televíziók és Új Médiumok Tartományi Intézete, SLM) támogat. A résztvevők költségeit a szervező állja.

A pályázathoz fényképre, a részvételi szándék rövid indoklására és a kitöltött válaszfaxra van szükség. Mivel a szeminárium német nyelvű, a jelentkezőnek jó német nyelvtudással kell rendelkeznie.

További információkat találhatnak az SSM legutóbbi szemináriumairól a www.ssm-seminar.de internetcímen.

A jelentkezési határidő 2008. augusztus 17.

Jelentkezését az info@s-wok.de címre vagy a 0049-341-301 81 82-es faxszámra küldheti.

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2022 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo