Ösztöndíj német nemzetiségi középiskolásoknak

Forrás: LdU

A Német Kisebbségi Önkormányzatok Bács-Kiskun megyei Szövetsége idei évben is kiírta a Bács-Kiskun megyei lakosú német nemzetiségi középiskolások részére az ösztöndíjat.

A pályázat célja olyan Bács-Kiskun megyei lakóhellyel rendelkező, középoktatási intézményben tanulók támogatása, akik a megyében élő német kisebbség önazonosságának megőrzését, hagyományaik ápolását, anyanyelvük fejlesztését szolgálják.

Azok a középoktatásban tanulók nyújthatnak be pályázatot, akik a fent említett céloknak megfelelnek, a 2010/2011-es tanévben tanulói jogviszonnyal rendelkeznek, az utolsó két tanévben ezen pályázat kiírójától nem részesültek ösztöndíj támogatásban és az utolsó befejezett tanév végi tanulmányi átlaguk legalább 3,8 (kérjük az előző tanév végi bizonyítvány másolatát csatolni). A tanulói jogviszonyt az intézmény által kiállított iskolalátogatási igazolással kell bizonyítani.
A támogatás maximális összege: 30.000,- Ft.

A pályázat beérkezési határideje: 2010. november 5.
Elbírálási határidő: 2010. november 30.

Pályázattal és az ösztöndíjjal kapcsolatos részletes információk, illetve a pályázati adatlap magyar nyelven az alábbi honlapról letölthetőek: www.batschka.fw.hu

Kapcsolat:
Német Kisebbségi Önkormányzatok Bács-Kiskun megyei Szövetsége
Baja, 6500, Szabadság u. 23
Tel.: 79/522-200;
Fax: 79/522-202;
E-mail: rb.baja@index.hu

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2020 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo