Német Klub indul Budapesten!

Forrás: Zentrum

Nemrégiben egy Német Klub alakult Budapesten mindazok számára, akik a német kultúra múltja és jelene iránt érdeklődnek. A Klub bemutatkozó szövege itt olvasható.

Az Internet korában szinte minden információt begyűjthetünk Németországról és a német civilizációról. Kell azonban egy hely, ahol találkozhatunk a hozzánk hasonló érdeklődésűekkel, személyesen is ismereteket cserélhetünk.

A Német Klub teljesen régimódi, offline klubesteket szervez Budapesten, ahol a német, osztrák, svájci kultúrával, történelemmel, hagyományokkal, nyelvvel, mindennapokkal, a magyarországi németséggel kapcsolatos egy-egy érdekes téma kerül ismertetésre meghívott vendégek vagy a klubtagjaink felvezetésében, ezután pedig kötetlen, baráti beszélgetésre kerül sor.

A Német Klub rendezvényeinek a tartalmas témák mellett a személyes találkozás, kellemes időtöltés is része.

Az összejövetelek alapvetően magyar nyelven folynak, német nyelvismeretet nem feltétlenül igényelnek (bár természetesen nem árt).

Ha érdekel a német kultúra múltja és jelene, szívesen megtudnál róla még többet, vagy lenne róla mit megosztanod másokkal, szívesen látunk magunk között!

További információk: facebook.com/nemetklub

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2022 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo