Programok augusztus utolsó hétvégéjére

Forrás: Zentrum

Nyárzáró ünnepség, utcabál, kiállításmegnyitó és barokk zenei koncert. Ezeket a programokat ajánljuk kedves Olvasóink figyelmébe:

Sommerendfest2014

 

A Bajai Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel vár minden, a sváb fúvószenét kedvelő érdeklődőt nyárzáró rendezvényére 2014. augusztus 29-én, a Sobri Halászcsárdába. A zenéről a Heimattöne Kapelle gondoskodik.

Fontos: nagyobb asztaltársaságok foglaljanak előre helyet. A Sobri Halászcsárda elérhetősége: +36-79/420-654, +36-30/491-2131

***

Plakat Schwabenfest 2014

Szederkényben augusztus 30-án, 16 órakor Branauer Stimmungsparadéval kezdődik a Magyarországi Svábok Találkozója. 21 órától hajnalig a Junge Paldauer zenekar biztosítja a fergeteges hangulatot.

A rendezvény oldala a Facebookon >>>

***

Móri Zenei Hagyományok újtán

A Móri zenei hagyományok útján c. rendezvény keretében 2014. augusztus 30-án felelevenítik az egykori Kaiser Kapelle, a Varga Béla zenekar, a Hantos zenekar, a Jankovich zenekar, valamint a Bársony zenekar munkásságát.
Közreműködik a Kaiser Kapelle, a Tutti zenekar, Karacs Ildikó és Hujber Ferenc.
A dalokat az Edelweiss Móri Német Nemzetiségi Táncegyüttes fogja tánccal kísérni.
20.30 órától utcabál várja a szórakozni vágyókat.

A plakát >>>

***

HÁROM_GENERÁCIÓ

A Johann Lux Stallgalerie szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2014. augusztus 30-i Három Generáció című rendezvényére. A sokszínű program Hőgyészen, a Német Nemzetiségi Tájház megtekintésével veszi kezdetét, majd Kalaznó határában gyógynövénygyűjtéssel folytatódik. Ezt követi Ament Éva bútorfestő kiállításának megnyitója a Johann Lux Stallgalerie-ban, majd egy előadás a a Nagyboldogasszony-napi virágcsokor kötéséről és felhasználásáról.

A meghívó >>>

***

Muzsikáló udvar augusztus-szeptember

A barokk zene kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a Muzsikáló Udvar c. koncertsorozat következő koncertjét augusztus 31-én, 20 órai kezdettel a VIII. kerületi jezsuita rendház kertjében. A belépés ingyenes.

A templom honlapja >>>

***
Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2022 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo