Függöny fel – szabad a szó!

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A Nemzetközi Kulturális Kapcsolatok Intézete (ifa) november 29-30-án Temesváron Poetry Slam-workshopot rendez olyan kreatív fiatalok számára, akik szívesen előadnák verseiket, novelláikat a színpadon, vagy készek élőben irodalmat rögtönözni egy úgynevezett freestyle slam keretében.

slamkiem

15. életévüket betöltött diákokat és felsőoktatási hallgatókat várnak a rendezvényre. A résztvevőket a kétnapos workshopon Jonas Bolle (Stuttgart) vezeti be a slam világába. A munkáról és a 10 perces fellépésekről hang- és képfelvételek készülnek, a legjobb produkciókat díjakkal jutalmazzák.

A program az ifa és a Temesvári Német Kulturális Központ együttműködésében valósul meg, helyszíne az ifa székhelye és a Casa Artelor. Vasárnap 19:30-kor adják elő az elkészült produkciókat, a Nyílt Színpadon pedig mindenki bizonyságot tehet tehetségéről német vagy román nyelven.

Az érdeklődők november 21-éig, péntekig e-mailben jelentkezhetnek Monica Kovatsnál (kovats@ifa.de) név cím, telefonszám, e-mail cím megadásával és a részvételi szándék megerősítésével. A felmerülő kérdéseket telefonon is feltehetik a 0747 110 985-os számon.

A workshoppal járó költségeket az ifa viseli.

További információ >>>

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2021 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo