Felhívás a 2. Regionális Német/Nemzetiségi Német énekversenyre

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

Az 1. Regionális Német/Nemzetiségi Német Énekverseny nagy sikere után a Kunterbunte Welt civilszervezet és a kerepesi Német Nemzetiségi Önkormányzat a kerepesi Széchenyi István Általános Iskola, Kerepes város, a XVII. kerületi Német Nemzetiségi Önkormányzat, valamint a Raabe-Klett Kiadó támogatásával kiírja a 2. Regionális Német/Nemzetiségi Német Énekversenyt.

10000434_10202462498477136_1011321307_o

Az énekversenyt Budapest XV., XVI., XVII. kerület és Kelet-Pest megye óvodásainak, 1-2. osztályos tanulóinak, 3-4. osztályos tanulóinak, és 5-8. osztályos tanulóinak rendezik meg. A résztvevők egyénileg vagy csoportban (max. 7 fő) vehetnek részt rajta.

Énekanyag: minden résztvevőnek két német vagy magyarországi német dalt kell elénekelnie. Ez lehet két népdal, vagy egy népdal és egy műdal. A dalok szabadon választottak, de kapcsolatban kell állniuk az ez évi témával: Tiere im Frühling (Az állatok tavasszal). A dalok szabadon feldolgozhatóak, de felismerhetőnek kell maradniuk. Az előadást hangszeresen kísérhetik, de ez sem előnyt, sem hátrányt nem jelent az elbírálás során. Azonban a szakmai zsűri a legjobb zenei kíséreteket különdíjban részesíti.

A verseny időpontja: 2015. március 18., szerda 14 órától (az óvodás gyerekeket előreláthatólag szintén aznap, de egy korábbi időpontban fogják meghallgatni.)
Helyszín: Forrás Művelődési Ház, 2144, Templom utca 3.
Jelentkezési határidő: 2015. február 27.

Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, amely elküldhető elektronikus és postai úton is.

Kapcsolat és további információ:
Dudás Anikó – Kunterbunte Welt civilszervezet, Kunterbunte Welt német civilház
Tel.: (1) 402-1064
E-mail: dudas.aniko@gmail.com
www.kunterbunt.5mp.eu
Facebook/Kunterbunte Welt

A felhívás teljes szövege >>>

Jelentkezési lap >>>

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2019 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo