Német Nemzetiségi Családi Délutánt tartottak Süttőn

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

2015. május 16-án első alkalommal szervezett Német Nemzetiségi Családi Délutánt Süttő Község Német Nemzetiségi Önkormányzata. A program nagyon változatos volt, igyekeztünk minden korosztálynak a kedvére tenni: volt sramlizenekar, asszonykórus (mindkettő Csolnokról), tánccsoportok (helyiek és kecskédiek), a gyerekeknek pedig a szigetszentmiklósi Sziget Színház művészei tették még színesebbé a délutánt Disney-rajzfilm, musical- ill. operettslágerekkel.

Süttő

Igazán nemzetközivé sikerült szerveznünk a délutánt, mivel egy régi családi kapcsolatunknak köszönhetően Münchenből két különleges zenekar is érkezett. A Kids Corner zenekar 8-10-11 éves gyerekekből állt, az Erik.B & T.More formáció pedig country, western-swing és rock and roll zenével gondoskodott éjszakába nyúlóan a jó hangulatról.

Kids Corner1

A műsorokon túl a gyerekek a helyszínen ingyenesen használhattak népi fa játékokat, valamint Zsámboki Zoltán és barátai jóvoltából motorozhattak is.

Mivel közel 10 éve nem volt Süttőn hasonló rendezvény, ezért nagyon izgultunk a fogadtatás miatt. Szerencsére az idő is gyönyörű volt, a produkciók színvonalasak voltak és a közönségnek is minden nagyon tetszett. Bízunk benne, hogy jövőre ismét meg tudjuk rendezni a családi délutánt.

Gosztom Katalin

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2019 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo