Egy „LIKE“ a hálózatépítésre

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A közösségi média a modern kommunikációban egyre nagyobb és meghatározóbb szerepet tölt be és ezzel együtt a különböző intézmények, szervezetek és egyesületek számára számos új lehetőséget biztosít a kommunikáció valamint a marketing területén.

DSCF8754

Ennek tudatában került sor július 10-11-én a pécsi Lenau Ház és a stuttgarti Nemzetközi Kulturális Kapcsolatok Intézete (ifa) közös szervezésében egy kétnapos social-media-workshopra, melyen a közösségi média fejlődése és felhasználási területei álltak a középpontban. A rendezvényen a szervezőkön, a Lenau Ház munkatársain és az ifa-kultúrmenedzseren kívül az Magyarországi Németek Országos Önkormányzata, a VUK és helyi német önkormányzatok képviselői vettek részt.

Az előadó, Güth Ervin újságíró nemcsak átfogó képet adott az aktuális közösségi média színtereiről, hanem számos példán keresztül mutatta be, hogyan lehetséges stratégikusan is használni őket. Emellett specifikus kérdésekre és a résztvevők egyéni igényeire is sikerült időt szakítani.

A hálózatépítés gondolata nem csak virtuálisan került megvalósításra: élénk beszélgetések alakultak ki, amelyek a jövőbeni közös rendezvényeken hozhatják meg a gyümölcseiket.

Sandra György

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2019 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo