Felhívás Nemzetiségekért Díjra jelölésre




Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívást tesz közzé a 2016. évi Nemzetiségekért Díjra történő jelölésre.

IMG_5562

A Nemzetiségekért Díj elismerésében a magyarországi nemzetiségek érdekében a nemzetiségi közéletben, az oktatásban, a kultúrában, az egyházi életben, a tudományban, a tömegtájékoztatásban, a gazdasági önszerveződés területén példaértékű tevékenységet végző személyek és szervezetek részesülhetnek.

A Nemzetiségekért Díj odaítélése a 2/2012. (VIII. 9.) ME rendelet alapján történik. Az állami elismerés átadására 2016-ban is a Nemzetiségek Napjáról (december 18.) történő megemlékezés kiemelt eseményeként kerül sor.

A 2016. évi díjazottakra vonatkozó adatokkal és részletes indoklással ellátott javaslatokat a mellékelt adatlapon 2016. szeptember 30-ig (a közzétételtől számított 30 napon belül) lehet eljuttatni egyidejűleg papír- és elektronikus alakban az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának postai (1884 Budapest, Pf. 1.) és a titkarsag.nf@emmi.gov.hu e-mail címére.

Adatlap a jelöléshez >>>

Ajánlott hírek

Brazíliai és amerikai egyesült államokbeli Duna menti sváb tánccsoportok EurópábanBrazíliai és amerikai egyesült államokbeli Duna menti sváb tánccsoportok Európában



Európai körútjuk keretén belül Magyarországra látogat és Száron fellép a brazíliai entre riosi, valamint az amerikai egyesült államokbeli milwaukee-i néptánccsoport. A németországiakon kívül Ausztria egyes városaiban (Salzburg, Graz, Linz és