Évkezdés focitornával

Forrás: GJU

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A január 27-29-ei hétvégén rendezték meg Bonyhádon a 25. GJU Focikupát, vagyis a magyarországi német fiatalok egyik legnagyobb létszámú rendezvényét. A Kränzlein Néptánc Egyesület szervezésével sikerült egy nagyon jó hangulatú tornát szervezni. Az esemény főszervezője, Schlotthauer Tímea, a Kränzlein Néptánc Egyesület titkára, illetve a GJU bonyhádi baráti kör vezetője mesélt nekünk:

A tánccsoport most szervezett először ilyen nagy és komoly rendezvényt, de én úgy gondolom, hogy nagyon jól helyt álltunk. Nagy feladat volt számomra, de szerencsére sok segítségem volt, név szerint Köhlerné Koch Ilona, Bobály Máté, Gillich Máté, Melcher Alexa, Lehmann Levente, Rittinger házaspár és Schlotthauer Renáta. Ezúton is nagyon köszönöm nekik.

2

Pénteken egész nap készültünk, előkészítettük a helyszíneket, nagy izgalommal vártuk a résztvevőket. Este érkeztek a csapatok, összesen 16 fiú és 4 lány csapat vett részt a kupán. A tánccsoportot képviselte egy fiú és egy lány csapat is. A csoportmeccseket egy hajnalig tartó disco zárta, ahol Kajtár János Dj zenélt nekünk. A fáradtság ellenére szombat reggel folytatódtak a mérkőzések, egészen estig. A döntők nagyon izgalmasak voltak, sokan voltunk és mindenki szurkolt. Kis pihenés és készülődés után, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban fogadtuk a résztvevőket egy bállal, illetve műsorral, ahol a Kränzlein kisebb táncosai felléptek. Ezt követően kihirdettük az eredményeket, kiosztottuk az okleveleket és a serlegeket. Majd elkezdődött a bál, ahol a Forte zenekar biztosította a jó hangulatot. Éjfélkor volt tombolasorsolás, illetve a csapatok között kisorsoltunk egy Buborékfoci utalványt is, amit Ófalu csapata nyert meg. A mulatozás után a csapatok pihentek egy kicsit, majd vasárnap délelőtt hazautaztak. Én elégedett vagyok, és büszke vagyok a tánccsoportra!

Reméljük, hogy mindenki élményekkel gazdagodva tért haza, és jól érezte magát!

3

Az eredmények:

Fiúk:

1. helyezett: ITSH Pécs

2. helyezett: Bóly
3. helyezett: Újhartyán
Gólkirály: Stefán Levente 11 góllal (Bóly)

Legjobb játékos: Rutterschmidt Robin (Újhartyán)
Legjobb kapus: Csiki Marcell (Zsámbék)

Lányok:

1. helyezett: Bonyhád
2. helyezett: Újpetre
3. helyezett: Véménd
Gólkirálynő: Schlotthauer Renáta 15 góllal (Bonyhád)

Legjobb játékos: Gergely Boglárka (Újpetre)
Legjobb kapus: Faragó Dóra (Bonyhád)

Fair-play díjas: Zsámbéki fiúk csapata

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük mindenkinek a részvételt!

Szeretnénk megköszönni a fotósnak Sebestyén Krisztiánnak, és főként a sok szponzornak, akik támogatták rendezvényünket:

Bonyhádi Német Önkormányzat, Bonyhád Város Önkormányzata, Ki-Ke Alkatrész Kft., Mecsek Takarék, Knipl Kft., ASINOX Kft., K-Plan Kft., Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Vörösmarty Mihály Művelődési Központ, Arndt Táska Shop, TESCO, Fenster-vin Kft., Keleszer Kft., Tamás ponyva, Koller Panzió, Forte zenekar, Futballon Kft., Treitz és Társa Bt., Papp Gábor villanyszerelő, Semler Velur Cipőipari Kft., Kresz Zoltán Fogtechnikus, Tutitaxi, Kovács Ferenc szerszám és műszaki kereskedés, Perczel Mór Szakközépiskola Kollégiuma, Szászépterv Mérnöki Kft, Krähling József, ITSH Pécs.

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2021 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo