Aranyhal a bőröndben

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár, azaz a Zentrum vendégei május 26-án megint remekül szórakozhattak! Gyereknap alkalmából ismét a kicsiket invitálták a Magyarországi Németek Házába. A Zentrum-Programme im HdU rendezvénysorozat keretében most Melissa Hermann és Zakariás Máté, a Magyarországi Német Színház művészei adták elő A halász és a felesége történetét.

IMGP7403

A gyerekek a Grimm-mese egy igazán humoros feldolgozását láthatták, amiben a halász kifogja az aranyhalat, az pedig teljesíti a férfi feleségének legfurább kéréseit is. Legalábbis, amíg elege nem lesz ebből. De addig is, a kicsik és nagyok egyaránt könnyesre nevethették magukat.

A két színész remekül zsonglőrködött a magyar és német nyelvvel. Nagyon ötletesek voltak a kellékek is. Főleg a bőrönd tetszett gyerekeknek, amiben az aranyhal a tenger mélyén található otthonát rendezte be.

Végezetül pedig ismét volt terülj-terülj asztalkám sok finomsággal. Mindenkinek járt egy kis apró ajándék, amik közül természetesen a színes lufiknak volt a legnagyobb sikere.

Szöveg: Ambach Mónika
Fotó: Grund Lajos
Zentrum.hu

További képek >>>

〰〰〰〰〰

Szervező:
Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár (Zentrum)

Támogatók:
Magyarországi Németek Országos Önkormányzata
Emberi Erőforrások Minisztériuma (NEMZ-KUL-18-0398)

3logo

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2022 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo