Gála 2019: Fellépőket keresnek

Forrás: LdU

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

Az évről évre a Magyarországi Német Önkormányzatok Napján megrendezendő országos gála programjának egy része rendszerint adott: a Magyarországi Német Ének-, Zene- és Tánckarok Országos Tanácsának javaslatára e rangos eseményre azon kulturális csoportok (gyermek- és felnőtt-tánccsoportok, kórusok és zenekarok) kapnak meghívást, amelyek az országos fesztiválokon a legsikeresebben szerepeltek. Emellett a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata a kisebb létszámú német együtteseknek is lehetőséget szeretne kínálni arra, hogy széles közönség előtt is bemutatkozhassanak.

ldugala

2018. szeptember 15-ig várják az Önök fellépőkre – szólistákra, duókra, triókra, kvartettekre – vonatkozó javaslatát, hogy az országos német önkormányzat kulturális és médiabizottsága erre vonatkozóan még időben döntést hozhasson.

A javaslatokat közvetlenül a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Hivatalához kérik benyújtani (1537 Budapest, Pf. 348.). A pályázatnak magában kell foglalnia egy, az adott településre jellemző produkciókat tartalmazó CD-t vagy DVD-t, valamint az együttes bemutatását.

(Először megjelent: 2018. augusztus 14.)

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2020 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo