Fellépőket keresnek a magyarországi németek 2020-as országos gálájára

Forrás: LdU

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

Az évről évre a Magyarországi Német Önkormányzatok Napján megrendezésre kerülő országos gála programjának egy része rendszerint adott…
A Magyarországi Német Ének-, Zene- és Tánckarok Országos Tanácsának javaslatára e rangos eseményre azon kulturális csoportok (tánccsoportok, kórusok és zenekarok – ifjúsági és felnőtt) kapnak meghívást, amelyek az országos fesztiválokon a legsikeresebben szerepeltek. Emellett a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata a kisebb létszámú német együtteseknek is lehetőséget szeretne kínálni arra, hogy széles közönség előtt is bemutatkozhassanak.

ldugala

2019. szeptember 16-ig várják az Önök fellépőkre – duókra, triókra, kvartettekre – vonatkozó javaslatát, hogy az országos német önkormányzat Kulturális és Média Bizottsága erre vonatkozóan még időben döntést hozhasson.

A javaslatokat közvetlenül a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Hivatalához kérik benyújtani (1537 Budapest, Pf. 348). A pályázatnak magában kell foglalnia egy, az adott településre jellemző produkciókat tartalmazó CD-t vagy DVD-t, valamint az együttes bemutatását.

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2021 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo