Zentrum.hu – Magyarországi német hírek

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár 2019 októberében ünnepelte 15 éves fennállását. Hiszen a Zentrum 2004 októbere óta áll a magyarországi németek szolgálatában. Országos projektjeinkkel, mint az Abgedreht!, Blickpunkt, TrachtTag, illetve a Zentrum-Programme im HdU rendezvénysorozat, a hazai német nemzetiség sokszínű kulturális és társadalmi életét támogatjuk és népszerűsítjük.

A Zentrum kínálatában azonban még több minden más található! zentrumhu

Zentrum.hu – Magyarországi német hírek kétnyelvű hírportálunkon rendszeresen olvashatnak a hazánkban élő német nemzetiséget érintő információkról. Facebook-oldalunkon naponta többször osztunk meg programokat, felhívásokat, beszámolókat, valamint képgalériákat. Instagram-oldalunkon fotókat, míg folyamatosan bővülő YouTube-csatornánkon tematikus lejátszási listákra bontva videókat találnak az érdeklődők.

Összefoglalva olyan anyagokat teszünk közé, melyek a német nemzetiség iránt érdeklődők számára fontosak.

Ha szeretné megmutatni, hogy településén vagy közösségében milyen érdekes módon őrzik a német nemzetiségi kultúrkincset, küldje el nekünk a programjaikkal kapcsolatos információkat, plakátot! Majd az eseményt követően egy rövid német-magyar nyelvű beszámolót fényképekkel – akár YouTube-videót is – e-mailben, Facebook-üzenetben, vagy egy fájlküldő segítségével!

Segítünk, hogy még több emberhez eljusson az információ!A Zentrum.hu csapata

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2022 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo