A 120. is jó hangulatban telt

Forrás: Zentrum

Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A Múlt szombaton érzékeltük ténylegesen, milyen csend honolt az elmúlt hónapokban a Magyarországi Németek Házában. A pandémia következtében a gyerekek is távol maradtak. Közel másfél éve nem szervezhettünk gyerekprogramot a Zentrum-Programme im HdU sorozatunk keretében.

DastapfereSchneiderlein - 0a-2

Az október 9-ei jó hangulat azonban a közönséget és a Zentrum csapatát is kárpótolták. A rendezvényterem végre újra gyerekkacajtól volt hangos, amikor Paula Donner és Boglári Tamás A vitéz szabócska című mesét játszották. A humoros és ötletesen megoldott előadás végén zúgott is a taps.

DastapfereSchneiderlein - 5

Az első színházi élményünk fantasztikus volt! Szeretnénk újra eljönni! – írták Hangi (3,5) szülei a vendégkönyvbe. A nagyobbak is pozitívan nyilatkoztak a látottakról, ugyanakkor nekik már az is fontos, hogy egy ilyen eseményen a barátaikkal is találkozzanak és együtt szórakozzanak, legalábbis ezt árulta el nekünk Albert (10).

Decemberben lesz ismét gyermekrendezvény a HdU-ban, amikor már a Mikulás is úton lesz… Zárásként még örömmel és egy kis büszkeséggel jegyezzük meg, hogy ez volt a 120. rendezvény, amit a Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár a németek házában szervezett.

Ambach Mónika
Fotó: Grund Lajos – Zentrum.hu

További fotók >>>

***

Az esemény a Zentrum-Programme im HdU sorozat keretében valósult meg.

Szervező:

  • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár (Zentrum)

Támogatók:

  • Magyarországi Németek Országos Önkormányzata
  • A Miniszterelnökségen keresztül a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – NKUL-KP-1-2021/1-001912

szponzor_zlb

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2022 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo