„Der Weg – Ungarndeutsche Zeitreise” – társasjáték-bemutató




2021. október 20., szerda, 17-19 óra
Magyarországi Németek Háza (1062 Budapest, Lendvay u. 22.)

Die Spielentwickler Ildikó Jencsik und Károly Radóczy

 

Október 20-án, szerdán 17 órakor a Magyarországi Németek Házában mutatják be a készítők – Radóczy-Jencsik Ildikó és Radóczy Károly – a közelmúltban megjelent „Der Weg – Ungarndeutsche Zeitreise” című magyarországi német társasjátékot.

 

Tisztelt Érdeklődők!

A bemutató során megismerhetik, hogyan lett egy diák jó ötletéből néhány évvel később egy 500 példányban kiadott társasjáték, miről szól a játék és persze ki is próbálhatják, hogyan kell vele játszani. Az est során elsősorban játékvezetői szemszögből foglalkozunk a játékkal, mert az a célunk, hogy mindenki ezután magától le tudja vezényelni a saját településén a játékot.
A programot elsősorban a budapesti és a Pest megyei német önkormányzatok képviselői számára szerveztük, de szeretnénk lehetőséget adni bárkinek, hogy kipróbálhassa.

Spielbrett von oben copyHa Ön nem német nemzetiségi önkormányzati tag, de a településén működik ilyen önkormányzat, kérem vegye fel velük a kapcsolatot, hogy jelentkeztek-e már, és esetleg ajánlja fel, hogy Ön is szívesen képviselné településüket a rendezvényen és vállalná, hogy a játéknak az egyik felelőse lesz helyben, aki segít abban, hogy a játékkal minél többen megismerkedhessenek. Ez esetben kérjük a jelentkezési lapon a településhez a település nevén kívül megjegyzésben beírni, hogy a nem német önkormányzati tag.
A résztvevő német önkormányzatok 1-1 példányt ingyenesen hazavihetnek a játékból.

FONTOS: A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz (október 19-ig) kötött és csak védettségi igazolvánnyal lehetséges. A maximális létszám 35 fő, a jelentkezéseket érkezési sorrendben visszajelezzük.
Jelentkezési lap: https://tinyurl.com/derwegbudapest

Üdvözlettel:
Radóczy-Jencsik Ildikó és Radóczy Károly, a játék készítői

 A rendezvényhez kapcsolódó Facebook esemény >>>

***

Az esemény a  Zentrum-Programme im HdU sorozat keretében valósul meg.

szponzor_zlb

Partner:

  • Magyarországi Németek Országos Önkormányzat

Támogatók:

  • A Miniszterelnökségen keresztül a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – NKUL-KP-1-2021/1-001912
***

Ajánlott hírek