BlickPunkt-kiállítás Kiskőrösön

Forrás: Zentrum

2013. március 11-én Kiskőrösön, a Művelődési Központban megnyitották a BlickPunkt-kiállítást. A rendezvényen többek között részt vett Grund Lajos, a Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ irodavezetője is.

A 2012 novemberében megrendezett BlickPunkt-zárórendezvény után Titl Péter, Kiskőrös Város Német Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke rögtön felvette a Zentrummal a kapcsolatot és meghívta városába a kiállítást, amelyet a Zentrum természetesen örömmel elfogadott.

A programot Albert József, a Városi Alapfokú Művészeti Iskola tanára és növendéke Csvila Johanna szaxofon játéka, a Kiskőrösi Evangélikus Iskola Petőfi Sándor Általános Iskolájának tanulóinak előadása, valamint a Föltámadott a tenger című Petőfi verset németül elszavaló Volák Viktória tették még színesebbé.

Megnyitóbeszédében Grund Lajos megköszönte Kiskőrös Város Német Nemzetiségi Önkormányzatának és elnökének Titl Péternek, valamint a Művelődési Központnak a meghívást és röviden bemutatta a BlickPunkt – Képek versenyét.
A Művelődési Központban nemcsak a tavalyi év legjobb 40 képét állították ki, hanem az érdeklődők egy az elmúlt négy év legjobb képeiből, illetve a tavalyi verseny összes képéből összeállított filmet is megtekinthettek.

A kiállítás március 24-ig látható a Kiskőrösi Művelődési Központban.

Deutschválts nyelvet

Címkék:

Kapcsolódó cikkek:

© 2004 - 2021 • Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ, Minden jog fenntartva!
logo