Oktober(schul)fest az Audi Hungaria ÁMK-ban



Szeretne rendszeresen hírekről, cikkekről értesülni?
Lájkolja Ön is a –> Zentrum Facebook oldalát

A győri intézményben október 15-én ünnepelték a harmadik iskolai Oktoberfest-et. Több mint 600 látogató gyűlt össze az ünnepélyesen bajor fehér-kékbe öltöztetett iskolai sportcsarnokban: a teljes iskolaközösség mellett számos meghívott vendég is eljött, hogy együtt ünnepelhessék ezt a már hagyománynak mondható eseményt. Corinna Wesche főigazgató asszony és Lőre Péter, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte az egybegyűlteket, és közösen megnyitották a rendezvényt.

Oktoberfest_-108

Az est első fellépői az óvoda táncosai voltak: az „iskolaelőkészítős“ gyermekek bájos csoportja ének-tánc csokorral örvendeztette meg a nézőket, akik óriási tapssal jutalmazták őket. A műsort az óvodavezető, Árpásiné Domán Mónika vezetésével mutatták be. A talpalávalót a Diamant zenekar szolgáltatta, a lendületes dallamok gondoskodtak a jó hangulatról, ami egy igazi sörsátorban sem lehetett volna jobb. Természetesen idén is bőséges büfékínálattal várták a vendégeket, a hagyományos bajor ételek mellé még csapolt sört is kínáltak, utóbbit természetesen csak felnőtteknek.

Oktoberfest_-60

Amíg a vendégek nagy része a „sörsátor“-hangulatot élvezte, a gyermekek különböző helyszíneken szórakozhattak – volt ugrálóvár, kézműves foglalkozás, tv-sarok, minigolf, minidisco, de az igazi csattanó az aulában felépített versenypálya volt, ahol a gyermekek türelmesen sorban álltak, hogy tehessenek néhány kört az akkumulátoros kisautókkal. Az este előrehaladtával a zenészek népszerű német és magyar zenékkel mesterien emelték a hangulatot, a vendégek jókedvűen táncoltak az ünnepség végéig. Összeségében elmondhatjuk, hogy a harmadik iskolai Oktoberfest is nagyon jól sikerült.

Ajánlott hírek